(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
Langoše
Potřebné ingredience
Těsto: 300g hladké mouky, 2dcl mléka, 15g droždí, 1lžička cukru, špetka soli Náplň: česnek, sůl, olej, kečup, strouhaný sýr
Postup přípravy
Připravíme si kvásek (2 dcl mléka nalejem do menšího hrnce, přidáme 1 lžičku cukru a zahřejeme, aby bylo vlažné, do mléka rozdrobíme droždí a necháme vzejít), mírně osolíme a přidáme do mouky, zaděláme řidší těsto. Po vykynutí odkrajujeme menší kousky, ze kterých rukama uděláme tenké placky. Pečeme na rozpáleném oleji.Po upečení potíráme čerstvě třeným česnekem se solí a rozmýchaným s olejem, potřeme kečupem a posypeme strouhaným sýrem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
trala
(upraveno)
17. 11. 2010, 18:56